Persberichten

Politie vindt 600 kilo illegaal vuurwerk in schuurtje

Politie vindt 700 kilo vuurwerk (3)
Archieffoto

In de nacht van woensdag op donderdag hebben politieagenten 602 kilogram illegaal vuurwerk aangetroffen in een schuurtje.

De politie werd getipt via Meld Misdaad Anoniem, dat er in een schuurtje van een woning aan de Frambozenstraat gehandeld werd in illegaal vuurwerk. Dit leidde tot een doorzoeking waar zij stuitten op het illegale vuurwerk.

Een 33-jarige inwoner van Almere is aangehouden voor het bezit en/of handel in illegaal vuurwerk. Het aangetroffen illegale vuurwerk is door de politie in beslag genomen.

Help om gevaarlijke situaties met vuurwerk te voorkomen. Telt elke seconde? Neem dan bij een verdachte situatie contact op via het alarmnummer 112. Bij niet-spoedeisende meldingen of tips kunt u bellen met het algemene nummer 0900-8844. Of u kunt gebruik maken van het meldformulier op deze website. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *