Nieuws

Overval op restaurant Deventerpad

Maandagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een restaurant aan het Deventerpad in Stedenwijk. 

Dat gebeurde rond 19:10 uur op een Surinaams afhaalrestaurant. Ter plaatse bleek dat twee onbekende verdachten met geweld de kassalade uit de kassa hadden gerukt en er spoorslags vandoor waren gegaan. Direct na de overval begonnen in de directe omgeving een groot aantal eenheden op de grond met zoeken naar de daders.

Daarbij werd al snel een persoon die aan het signalement voldeed staande gehouden op de Wagemakerbaan. Na ondervraging en fouillering ontstond een schermutseling met de agenten. Hierop is de man aangehouden en naar het bureau gebracht. Een politiehelikopter is eveneens gevraagd om mee te zoeken. Al snel kon ook een tweede verdachte worden aangehouden. De twee, beiden inwoners van Almere van 15 en 24 jaar oud, werden ingesloten voor verder onderzoek.

In de bosjes langs de busbaan bij Sporthal Stedenwijk is de politie met een hond aan het zoeken naar sporen. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Forensische Opsporing is ook ter plaatse geweest om onderzoek te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *