Nieuws

Brand in lunchroom Marktgracht

In een winkelpand aan de Marktgracht in Haven is dinsdagavond om 18:20 uur brand uitgebroken. 

Bij aankomst bleek het te gaan om een kleine brand in een lunchroom. Vanwege de grootte van het pand zette de brandweer meerdere voertuigen in om de brand te bestrijden. De brandhaard kon daardoor snel worden gelokaliseerd Met een hoogwerker werd onder andere op het dak van de achterzijde van het pand gekeken. De brandweer heeft het pand later geventileerd met een overdrukventilator. Bovengelegen woningen zijn ontruimd en hebben door de brand ook wat rookschade opgelopen.

Wat er precies in de brand heeft gestaan en wat de oorzaak daarvan is, is op dit moment nog niet bekend. Niemand raakte gewond. Salvage is bezig om de schade in kaart te brengen.

Een gedachte over “Brand in lunchroom Marktgracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *