Kort nieuws

Auto op zijn kant op de Waddendreef

Dinsdagmiddag is er een auto op zijn kant belandt op de Waddendreef. De bestuurder van de auto is hierbij gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17:05 uur raakte de auto vermoedelijk een andere auto en kwam in tegenovergestelde richting op zijn kant terecht. Een tegemoetkomende auto kon niet tijdig tot stilstand komen en botste op de auto. Aanvankelijk werd gedacht dat de bestuurder van de gele auto bekneld zat. Ter plaatse bleek dit niet het geval en kon de brandweer na de controle van de auto weer retour kazerne.

De bestuurder is na onderzoek door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer op de Waddendreef heeft ten tijde van de afhandeling van de aanrijding enige tijd vertraging opgelopen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *