Nieuws

Autokrakers aangehouden in Filmwijk

In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 juli zijn drie mannen op de Fellinilaan op heterdaad betrapt en aangehouden voor het plegen van een autokraak.

Rond 01.30 uur kwam er een melding binnen dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij geparkeerde auto’s op de Fellinilaan. Ook werd er gezien dat ze in een auto hadden gezeten. Op de Fellinilaan zagen agenten twee mannen lopen die voldeden aan het opgegeven signalement. Andere agenten zagen een man in een personenauto zitten. In die auto werd een gestolen autoradio aangetroffen. Hierop werden de drie mannen van 18,19 en 20 jaar oud afkomstig uit Almere aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *