Persberichten

Getuigen gezocht van babbeltruc Molenbuurt

Donderdag 27 juli werd een bejaarde vrouw slachtoffer van een babbeltruc. De politie zoekt getuigen.

Tussen 13.00 en 13.30 uur werd aangebeld bij een 88-jarige bewoonster van het Grondzeilerplantsoen. De vrouw die aanbelde claimde dat er lekkage bij de bewoonster was en wilde dat aan haar laten zien. De bewoonster hield de vrouw in het oog, maar in de tussentijd is er vermoedelijk een tweede persoon binnengekomen. Na het bezoek bleek de bewoonster bestolen te zijn van sieraden. Zij belde de politie en deed aangifte.

De politie is een onderzoek gestart een heeft o.a. buurtonderzoek gedaan. Getuigen, of mensen die meer weten van deze babbeltruc, worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *