Kort nieuws

Scooterrijdster gewond na ongeval Middachtenlaan

Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in de Landgoederenbuurt. Zij reed met een scooter over het Geuzenpad toen zij op de kruising met de Middachtenlaan bijna in botsing kwam met een auto. 

Rond 17:10 uur kwamen de auto en de scooter bijna met elkaar in botsing op de kruising met de Middachtenlaan. De vrouw kwam ten val en raakte daarbij gewond. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De kruising was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De afsluiting zorgde voor een klein verkeersinfarct omdat ook de Polderdreef is afgesloten.

5 gedachten over “Scooterrijdster gewond na ongeval Middachtenlaan

 • Dit zat eraan te komen. Ik heb vorige week al een melding gemaakt bij de gemeente van deze onveilige situatie. Op de borden staat dat de Polderdreef is afgesloten, maar dat Doemere bereikbaar is. Dus iedereen die naar Doemere wil rijdt de Polderdreef op en komt dan tot de ontdekking dat Doemere zo toch niet bereikbaar is. De auto’s moeten dan de Middachtenlaan op, maar keren al op de kruising met het fietspad. Ik heb het al een paar keer bijna mis zien gaan, en vanmiddag was het dus echt raak. Hopelijk is men nu wakker geschud en past men snel alsnog de borden aan, zodat niet meer iedereen vastloopt op de Polderdreef. Deze situatie duurt nog een week. Zo is het wachten op het volgende ongeval.

  Beantwoorden
 • Het was geen botsing de auto en scooter hebben elkaar niet geraakt! Beide hebben elkaar niet gezien en de scooter is door de schrik omgevallen.
  Maar de kruising is niet overzichtelijk.

  Beantwoorden
  • Bedankt voor uw reactie. Wij hebben het artikel aangepast.

 • nu moet alles wel richting doe mere want nu is dat stuk ook afgesloten dus alles moet nu bij de stoplichten naar rechts en door doe mere heen zal ook weer een zooitje worden.

  Beantwoorden
 • Op dit kruispunt gebeurd zo vaak een ongeluk!!! Zo onoverzichtelijk en slecht verlicht in het donker!
  Ik hoop met de werkzaamheden die daar nu verricht worden dit kruispunt verbeterd wordt voor ieder zijn veiligheid!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *