Nieuws

Auto slaat over de kop op Elementendreef

Zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Elementendreef nabij de kruising met de Argonweg. Een automobilist is daarbij over de kop geslagen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17:50 uur in de bocht richting de Hogering. Voordat de auto tot stilstand kwam raakte deze ook nog een lichtmast. Brandweer, ambulance en politie zijn vervolgens ter plaatse gekomen om de bestuurder van de benodigde hulp te voorzien.

De bestuurder bleek bekneld te zitten in zijn voertuig. De brandweer heeft een portier verwijderd om hem uit zijn benarde positie te bevrijden. Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich vervolgens verder ontfermd over het slachtoffer. Hij is later met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de hulpverlening is de Elementendreef in beide richtingen afgesloten geweest. De schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *