Nieuws

Schietpartij Kapitein de Langestraat, één gewonde

Dinsdagavond heeft er een schietpartij plaatsgevonden in de Kapitein de Langestraat in Verzetswijk. Er is één slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. 

Kort voor half 10 vond de schietpartij plaats. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn opgeroepen om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Gezien de aanvliegtijd is de traumahelikopter niet ter plaatse gekomen, daarentegen hebben de ambulance met het slachtoffer en de traumahelikopter elkaar ontmoet bij ’t Oor. Hier is de trauma-arts in de ambulance gestapt, om vervolgens naar het ziekenhuis verder te rijden.

De politiehelikopter heeft korte tijd boven het incident gevlogen. Het is niet bekend of er verdachten zijn gearresteerd. De recherche is ter plaatse om onderzoek te doen. Afgelopen januari heeft er in dezelfde straat ook al een steekpartij plaatsgevonden.

2 gedachten over “Schietpartij Kapitein de Langestraat, één gewonde

    • Okeee en nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *