Kort nieuws

Auto slaat over de kop op Bosranddreef

Op de Bosranddreef is woensdagmiddag een auto op zijn kop beland. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 17:45 uur op de rotonde met de Maandenweg. Volgens een getuige reed de bestuurder hard over de rotonde, raakte een stoeprand en vloog vervolgens over de kop. De auto reed vervolgens de bosschages in en gleed vervolgens weer naar beneden. De bestuurder zou mogelijk een black-out hebben gehad.

De bestuurder, de bijrijder en een hond zijn met hulp van omstanders uit de auto gehaald. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *