Kort nieuws

Ondergrondse hennepplantage in woning Filmwijk

De politie heeft dinsdagmiddag een hennepplantage ontdekt in een woning in Filmwijk. De hennepplantage bevond zich op een uitzonderlijke plek, namelijk in de kruipruimte van de woning.

Na een tip van een buurtbewoner stelde het hennepteam van de politie een onderzoek in. De hennepplantage bevond zich op een uitzonderlijke plek, namelijk in de kruipruimte van de woning. Volgens de wijkagent was er sprake van een gevaarlijke situatie. De plantage is later ontmanteld. Het is onbekend om hoeveel planten het gaat en of er mensen zijn aangehouden.

Gisteren werd in een rijtjeswoning in de wijk Tussen de Vaarten ook een wietplantage aangetroffen. Het ging daar om ruim 800 oogstrijpe hennepplanten. De grote hoeveelheid draden, lampen en illegale aansluiting “achter de meterkast” zorgde voor een brandgevaarlijke situatie.

Foto’s: Wijkagenten Filmwijk en DanswijkPolitie Almere Stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *