Kort nieuws

Buitenhoutsedreef kort dicht na aanrijding

Een deel van de Buitenhoutsedreef is woensdagmiddag kort afgesloten geweest vanwege een aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Rond 16:15 uur kwamen op de kruising met de¬†Zonnebloemweg twee auto’s met elkaar in botsing. Vanwege het ongeval is de Buitenhoutsedreef vanaf de Evenaar richting het politiebureau kort afgesloten geweest. Nadat agenten beide auto’s aan de kant hadden geduwd werd de weg weer vrijgegeven.

Beide auto’s liepen bij het ongeval schade op en moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf. De inzittenden van de voertuigen zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *