Kort nieuws

Twee voertuigen botsen op elkaar op Muziekdreef

Zaterdagmiddag zijn er twee personenauto’s op elkaar gebotst op de Muziekdreef bij de kruising met de Trompetweg. 

Dit gebeurde rond 14:20 uur nadat vermoedelijk één van de twee voertuigen geen voorrang had verleend op de kruising. Eén inzittende is, na een eerste controle door het ambulancepersoneel, later naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was de Trompetweg in de richting van de Muziekdreef afgesloten voor het verkeer. Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval. Nadat dit was afgerond zijn de voertuigen door een bergingsbedrijf meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *