Nieuws

Auto belandt onderaan talud bij knooppunt Gooimeer

Zaterdagmiddag is een auto van de weg geraakt op de afrit van de A6 naar de Hogering bij knooppunt Gooimeer. Rond 16:20 uur raakte de auto van de weg waarbij ook een lantaarnpaal en een verkeersbord omver werden gereden.

In de auto, die zwaar gehavend onderaan het talud nabij een sloot tot stilstand was gekomen, zaten twee inzittenden. Beide personen konden zelfstandig uit de auto komen en zijn na controle door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de afhandeling van het ongeval kon het verkeer dat over de A6 richting Amsterdam geen gebruik maken van de afrit. Een bergingsbedrijf heeft de auto omhoog getrokken en meegenomen. Nadat de weg schoon was geveegd kon deze weer vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *