Nieuws

Goudhandelaar overvallen in woning Hofmark

Donderdagavond rond 20.30 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden op de Hofmark. Toen de bewoner zijn voordeur opende omdat er iemand aanklopte, stormden drie mannen zijn woning binnen. In de woning werden er diverse eigendommen van de bewoner buit gemaakt, waarna de mannen er snel vandoor gingen.
Gealarmeerde politieagenten zagen in de omgeving drie mannen in een Connexxionbus zitten die voldeden aan het opgegeven signalement. De bus werd op het t’ Oor stilgezet. In de bus konden de agenten twee verdachten aanhouden. De derde verdachte zag kans om te vluchten en ging er vandoor.

Fiets
Op zijn vluchtroute probeerde de overvaller van een paar jongens een fiets te stelen. Maar dat kreeg hij niet voor elkaar, waarna hij verder wegrende. Een hondengeleider van de politie had meer geluk. De agent kreeg de fiets van de jongens te leen om zo de achtervolging in te zetten. Samen met zijn hond wist hij de verdachte aan te houden. De man werd daarbij door de politiehond in zijn been gebeten. Deze verdachte werd naar het ziekenhuis overgebracht voor medische verzorging, waarna hij na behandeling alsnog kon worden ingesloten. De drie verdachten (17, 17 en 24 jaar oud), afkomstig uit Almere en Amsterdam zitten nog vast. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *