Persberichten

Politie zoekt getuigen van twee geweldsincidenten

De recherche is op zoek naar getuigen van een woningoverval in de Swingstraat van maandag 27 maart. Die middag deed rond 14.55 uur een jongen zijn voordeur open toen plotseling twee onbekende mannen hem bedreigden met een mes en hem de woning induwden. Tijdens een buurtonderzoek zijn al een aantal getuigen gehoord, maar mogelijk dat er meer mensen zijn die informatie hebben voor het onderzoek.

De politie vraag mensen die iets hebben gezien of meer weten, en nog niet met de politie hebben gesproken, om dit te melden. Informatie kan, onder vermelding van procesnummer 2017091643, worden doorgegeven via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of door gebruik te maken van het tipformulier.

Mishandeling

Op woensdag 29 maart 2017 omstreeks 18.00 uur heeft er een incident plaatsgevonden op de parkeerplaats nabij het Philadelphiapad in Almere Buiten. Het slachtoffer is tegenover het casino aldaar door meerdere jonge mannen mishandeld waarna de daders in een auto vandoor gingen .
De politie verzoekt mensen die getuige zijn geweest van dit voorval om contact op te nemen met de recherche van Almere Buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *