Nieuws

Gewapende overval op woning Swingstraat

Twee gewapende mannen hebben maandagmiddag een woning in de Swingstraat overvallen. Dat gebeurde toen één van de bewoners, een tiener, naar binnen ging.

Rond 15.15 uur, nadat het kind was thuisgekomen uit school en de deur had geopend, drongen de mannen onder bedreiging van een mes de woning binnen. De twee hebben het kind hiervoor vermoedelijk achtervolgd. Nadat ze enige tijd in de woning zijn geweest gingen ze ervandoor, vermoedelijk in de richting van de Danslaan. De jongen raakte niet gewond.

Een politiemedewerker van de forensische opsporing en rechercheurs hebben ter plaatse onderzoek gedaan. De politie heeft ook buurtonderzoek gehouden om eventuele getuigen te spreken. Het is nog onbekend of de twee iets buit heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *