Nieuws

Onderzoek na zedendelict in Landgoederenbuurt

De politie is een onderzoek gestart naar een zedendelict aan de Spanderswoudstraat in de Landgoederenbuurt. Rond 17.00 uur verzond de politie een Burgernetbericht om buurtbewoners uit te laten kijken naar de verdachte.

In een steeg aan de betreffende straat is een plaats delict gemaakt. De politie heeft de omgeving afgezet met linten en stelt sporen veilig. Buurtbewoners word gevraagd of ze iets gezien hebben.

De verdachte is volgens de politie een blanke jongen van 15 รก 16 jaar, heeft bruin haar en heeft sproeten in het gezicht. Hij zou zich verplaatsen op een zwarte fiets. Mocht u informatie hebben kunt u de politie bellen via 0900-8844. Ziet u de jongen NU fietsen of lopen? Bel dan 1-1-2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *