Kort nieuws

Hulpdiensten in touw met drie ongevallen in korte tijd

Hulpdiensten zijn donderdagmiddag druk in de weer geweest met ongevallen op de Noorderdreef, de Veluwedreef en op de Westerdreef. Daarbij raakten verschillende mensen gewond.

Kop-staart

Het begon rond 15:05 uur met een kop-staart aanrijding op de Noorderdreef ter hoogte van de Oude Waterlandseweg. Een auto knalde daar op een stilstaand voertuig. Eén persoon is later met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van de aanrijding was de kruising gedeeltelijk afgesloten, dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

Korte tijd later, rond 15:20 uur, was ook het raak op de Veluwedreef. Ter hoogte van de Jacques Tatilaan botste bij de verkeerslichten een auto achter op een bestelauto. Een vrouw raakte hierbij gewond.  Zij is later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door de botsing was verkeer richting de Danswijk genoodzaakt een klein stuk om te rijden.

Betonblok

De derde melding ging om een eenzijdig ongeval op de Westerdreef ter hoogte van de Bobbelbrug. Een bestuurster botste in een flauwe bocht aldaar tegen een in de berm gelegen betonblok. Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw te controleren op eventueel letsel. Haar auto raakte door de klap zwaar beschadigd. Het verkeer ondervond weinig hinder en kon om en om de ongevalslocatie passeren.

2 gedachten over “Hulpdiensten in touw met drie ongevallen in korte tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *