Nieuws

A6 gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Woensdagmiddag zijn er tijdens de avondspits zes voertuigen op elkaar gebotst op de A6 vlak voor knooppunt Gooimeer. Bij de aanrijding is één persoon gewond geraakt.

Rond 16:35 uur botsten de voertuigen op elkaar op de hoofdrijbaan van de A6 richting Lelystad. Toen de hulpdiensten arriveerden werd al snel de hoofdrijbaan vanaf de splitsing vlak na de Hollandsebrug afgesloten. Het ambulancepersoneel heeft verschillende personen nagekeken op verwondingen. Eén persoon is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld en één persoon is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht om de toedracht van de aanrijding te kunnen achterhalen. De hoofdrijbaan is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer wat resulteerde in een file van ruim 17km. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept, waarna de hoofdrijbaan van de A6 weer vrijgegeven kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *