Kort nieuws

Auto en stadsbus botsten op elkaar in Oostvaardersbuurt

Zaterdagavond is een auto tegen een stadsbus aangereden op de busbaanovergang bij de Reijgersdaalstraat in de Oostvaardersbuurt. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Een automobilist wilde rond 18:10 uur de busbaan oversteken, maar kwam daarbij door onbekende oorzaak in botsing met een stadsbus. Een persoon in de bus zat is gecontroleerd op eventuele verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf deze heeft meegenomen. De stadsbus kon zelfstandig naar de remise rijden. Het busverkeer kon ten tijde van de afhandeling van het ongeval de ongevalslocatie stapvoets passeren, de Reijgersdaalstraat was echter afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *