Kort nieuws

Motorrijder gewond na aanrijding Buitenring

Op de rotonde van de Buitenring met de Bosranddreef is woensdagavond een motorrijder gewond geraakt na een aanrijding. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 20:45 uur kwamen op de rotonde een auto en een motorrijder met elkaar in botsing. De automobilist zag de motorrijder vermoedelijk over het hoofd, met een botsing tot gevolg. Omstanders hebben in afwachting op de hulpdiensten eerste hulp verleend. De man was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Door het ongeval is de Buitenring richting de Stripheldenbuurt en een deel van de Bosranddreef enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *