Kort nieuws

Geen stroom in meerdere straten Muziekwijk

Zaterdagochtend is de stroom uitgevallen in verschillende straten in Muziekwijk-Noord. Ook komt er geen warm water uit de kraan. Liander meldt dat de storing naar verwachting om 16:00 uur is opgelost.

Rond 11:15 uur merkten bewoners van Muziekwijk-Noord dat er geen warm water meer uit de kraan kwam en de stroom in huis was uitgevallen. Volgens de Nuon gaat het om een netstoring en wordt er hard gewerkt aan een oplossing. Liander meldt op hun website dat er minder dan 100 huishoudens zijn getroffen door de storing en ze verwachten om 16:00 uur de storing te hebben opgelost.

Liander is al enkele uren bezig bij een elektriciteitshuisje in de Altvioolstraat om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. De straten waarom het gaat zijn:

  • Harpstraat
  • Lierstraat
  • Pianoweg
  • Altvioolstraat
  • Banjostraat
  • Cellostraat
  • Contrabasweg

Een gedachte over “Geen stroom in meerdere straten Muziekwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *