Nieuws

Brandje in machine bedrijfspand Hollandsekant

Vrijdagmiddag werd er brand in een bedrijfspand gemeld aan de Wormerweg op industrieterrein Hollandsekant. Er bleek een machine oververhit te zijn geraakt. Er raakte niemand gewond.

Rond 15:50 uur constateerden werknemers van het bedrijf brand in één van hun machines in het magazijn. Zij aarzelden geen moment en hebben direct de brandweer gebeld en het pand ontruimd. Ook hebben zij de machine buiten neergezet om meer schade te voorkomen.

De brandweer heeft de machine, die zichtbaar warm geworden was, gecontroleerd op smeulende resten. Door de brandweer zijn stukken isolatiemateriaal verwijderd waarna het gevaar van opnieuw ontbranden geweken was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *