Persberichten

Politie zoekt getuigen verkeersruzie Spoorbaanpad

Donderdag 16 maart rond 15:00 uur vond er een verkeersruzie plaats tussen een automobilist en een fietser op het Spoorbaanpad ter hoogte van station Almere Parkwijk. De politie zoekt getuigen in verband met poging zware mishandeling/doodslag.

De verkeersruzie ontstond nadat de bestuurder van de auto geen voorrang verleende aan de fietser. De twee raakten elkaar en er ontstond materiƫle schade. Na de ruzie fietste de fietser over het fietspad verder in de richting van het station.

De automobilist reed vervolgens over het fietspad achter de fietser aan en reed vervolgens de fietser opzettelijk meerdere keren aan. Ondanks dat de fietser werd aangereden raakte deze niet gewond.

De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 onder vermelding van het procesnummer 2017079879.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *