Nieuws

Buurtbewoners ontdekken brand in woning Boelijn

In een woning aan de Boelijn in Noorderplassen is zondagmiddag brand uitgebroken. 

Rond 15:35 uur kwam bij de hulpdiensten de melding van de brand binnen nadat buurtbewoners het brandalarm hoorden afgaan. De brandweer zette meerdere voertuigen in om het vuur te bestrijden. Om binnen te komen moest de brandweer een ruit inslaan. Vanwege de brand werden naastgelegen woningen tijdelijk ontruimd. Wat er exact in brand heeft gestaan en wat de oorzaak hiervan is geweest, is niet bekend. De woning raakte zwaar beschadigd.

De bewoners waren op het moment dat de brand uitbrak niet aanwezig. Er raakte niemand gewond. De Boelijn is ten tijde van het incident afgesloten geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *