Nieuws

Stroomstoring Parkwijk en Verzetswijk

Zondagavond zitten sinds 22:20 uur diverse straten in Parkwijk en Verzetswijk zonder stroom. Liander verwacht dat de storing om 00:30 uur verholpen is.

Volgens Liander zou het gaan om de postcodes 1318 en 1326 en betreft het enkele straten. Echter berichten buurtbewoners via sociale media dat het om tientallen straten gaat. Inmiddels is een monteur van de netbeheerder ter plaatse.

Bewoners van de getroffen straten hebben inmiddels kaarsen op tafel gezet om licht in de duisternis te krijgen. Tip van de brandweer: laat de kaarsen niet onbeheerd achter. Doof deze dus als u naar bed gaat.

Update 23:41:

Liander heeft de storing verholpen, alle getroffen straten hebben weer stroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *