Kort nieuws

Verdacht persoon gooit steen in gezicht man

De politie zoekt de dader van een mishandeling bij de busbaan ter hoogte van de Nathalie Woodbrug. Een man kreeg een steen in zijn gezicht gegooid en raakte daarbij gewond.

De mishandeling vond plaats op vrijdag 3 februari rond 22.00 uur. De man had de jongen aangesproken omdat hij verdacht in de omgeving aan het hangen was. Een aantal scooters die daar stonden konden op de nodige aandacht rekenen.

Toen de man de jongen voor de tweede keer aansprak raakte hij geïrriteerd en gooide hij een steen in het gezicht van de man. De man liep hierbij verwondingen op. De recherche zoekt getuigen en de dader. Heeft u iets gezien kunt u contact opnemen via 0900-8844, wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *