Kort nieuws

Aanhouding na achtervolging Stedenwijk

Zaterdagavond heeft de politie enige tijd achter een gestolen scooter aangezeten in Stedenwijk Zuid. Eén persoon is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 19:15 uur is er een achtervolging op een scooter ontstaan in de omgeving van Stedenwijk. De scooter met twee opzittenden ging na een stopteken van de politie er vandoor. Op het fietspad van de Breukelengracht eindigde de achtervolging en zetten de twee opzittenden van de scooter het op een lopen.

Inmiddels waren er al meerdere politieauto’s, busjes en bikers in de omgeving om op zoek te gaan naar de twee verdachten. Uiteindelijk is één jongen op de hoek van het Leerdampad met het Zeistpad aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De gestolen scooter is door de politie meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *