Nieuws

Stationshal Centrum kort dicht door verdachte tas

Het station van Almere Centrum is donderdagavond korte tijd afgesloten geweest. In de stationshal zou een verdachte tas staan. Alle reizigers moesten de stationshal korte tijd verlaten, ook de perrons werden afgesloten.

De politie had de stationshal afgesloten in afwachting van een explosievenverkenner. Na ongeveer een half uur liep hij met de tas naar buiten. In de tas zou een dichtgeplakte schoenendoos hebben gezeten, zo meldt de politie.

Het treinverkeer mocht wel doorrijden, maar treinen mochten op last van de politie niet stoppen op station Almere Centrum. Om ongeveer 19.05 uur werd het station weer vrijgegeven en mochten de treinen weer stoppen.

2 gedachten over “Stationshal Centrum kort dicht door verdachte tas

  • krissie_boy

    da’s niet zo leuk om door de politie de kou in te worden gestuurd :(

    Beantwoorden
    • Dan pakte je de bus naar parkwijk of filmwijk en pakte je daar de trein was sneller geweest dan wachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *