Nieuws

Liveblog: storm trekt over Almere

Op dit moment trekt er een storm over Nederland. HV-Almere houdt met meerdere verslaggevers een liveblog bij over de storm en de inzet van de hulpdiensten in Almere. 

Het KNMI heeft voor donderdagmiddag en -avond code geel afgegeven voor Flevoland vanwege zware windstoten van 80-90 km/uur. Komende nacht neemt de wind sterk af. In een aantal andere provincies is code oranje afgegeven. Daar is kans op zeer zware windstoten van 100-120 km/uur.

Treinverkeer 

Vanwege de storm heeft de NS preventief de dienstregeling aangepast. Er rijden in heel Nederland minder treinen. In Almere zijn de volgende treindiensten aangepast: Intercity Lelystad – Almere – Schiphol – Breda v.v. rijdt niet. Ook rijdt Sprinter Almere Centrum naar Utrecht v.v. niet.

Volg de Almeerse hulpdiensten via ons liveblog!

5 gedachten over “Liveblog: storm trekt over Almere

 • Het lijkt wel of ik tussen een stel idioten woon…..wie laat nu in dit weer zijn vuilnisbak buiten staan?…en welke dwaas gaat met dit weer in een lege vrachtwagen met aanhanger over de dijk naar enkhuizen. tjsonge, jonge, jonge….

  Beantwoorden
  • Prachtig, 3 grote gore vuilcontainers in je huiskamer hahaha

  • Je hebt altijd bewoners die alleen aan zichzelf denken. Een lege container kan schade aan de geparkeerde auto’s maken wanneer hij ivm de harde wind door de straat rolt. Dinsdag bakkendag en donderdag en vrijdag staan/liggen ze nog buiten.

 • Johnny de Boer

  Tjonge,
  weer gezeur bij het station.
  Bij iedere storm is het wel weer raak daar. Wanneer gaan ze daar eens een constructive oplossing voor verzinnen. Er krijgt een keer iemand zo’n glazen paneel op zijn hoofd.

  Kan voorkomen worden ProRail!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *