Nieuws

12-Jarig meisje overleden na brommobiel ongeval Zeewolde

Het 12-jarige meisje dat zaterdagmiddag rond 14.30 uur gewond raakte bij een ongeval met een brommobiel aan de Winkelweg, is maandagavond 6 februari overleden.

Het meisje reed samen met haar zus in een brommobiel toen ze door nog onbekende oorzaak in het water terecht kwamen. Het 12-jarige meisje raakte ernstig gewond en het 16-jarige meisje dat de brommobiel bestuurde, liep onderkoelingsverschijnselen op.

Maandagavond 6 februari is het 12-jarige meisje aan haar verwondingen overleden. Het 16-jarige meisje is uit het ziekenhuis en is opgevangen door haar familie. Wat er die zaterdagmiddag precies gebeurd is en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt door de politie nog verder onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *