Kort nieuws

Man aangehouden na dreigement iedereen neer te schieten

Maandagavond kreeg de politie een melding nadat een passagier in een trein onderweg naar station Almere Centrum dreigde iedereen neer te schieten.

Nadat de dreiging bij de politie binnen was gekomen gingen zij er met meerdere eenheden direct op af. Toen de politie op het station arriveerde bleef de man zijn dreigementen op het perron herhalen. Hierop hebben agenten de man overmeesterd en gearresteerd.

De 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats bleek onder invloed van alcohol te zijn. Er werden geen wapens bij de man aangetroffen. Hij is aangehouden voor openbare dronkenschap en meegenomen naar het politiebureau om verhoord te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *