Persberichten

Taxichauffeur beroofd op de Evenaar

In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 februari werd een taxichauffeur door drie onbekende mannen geslagen en beroofd van zijn geld. De mannen zijn lopend gevlucht in de richting van de Regenboogbuurt en de Bloemenbuurt. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Die nacht rond 03.00 uur had een taxichauffeur drie klanten in zijn taxi. Hij reed op de Evenaar en ter hoogte van de Makassarweg stopte hij voor een verkeerslicht. Op dat moment werd hij in zijn auto door één van deze mannen mishandeld. Een andere pakte zijn geld, waarna de drie mannen de taxi uitstapten en hard wegrenden in de richting van de Regenboogbuurt en de Bloemenbuurt.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u meer informatie over de vluchtroute van de verdachten? Geef uw informatie dan door via onderstaand tipformulier of via 0900-8844.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *