Kort nieuws

Twee aanrijdingen op de Muziekdreef

Woensdagavond hebben er op de Muziekdreef kort na elkaar twee aanrijdingen plaatsgevonden onder het viaduct van de Hogering. Bij de aanrijdingen raakte ten minste één inzittende gewond. 

Rond 18:30 uur raakten drie voertuigen met elkaar in botsing op de Muziekdreef. De schade bleef beperkt en er raakte niemand gewond. Kort na de eerste aanrijding botsten nog twee voertuigen op elkaar. De klap was zo hard dat de airbags van de achterste auto werden geactiveerd. Eén inzittende is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Als gevolg van de aanrijding konden automobilisten vanaf de Muziekdreef geen gebruik maken van de weg onder het viaduct door richting de Boegdreef. Hierdoor ontstond er de nodige hinder voor het verkeer dat richting de Noorderplassen wilden rijden. Nadat de voertuigen van de weg waren gehaald werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *