Nieuws

Eén gewonde na schietincident Oostvaardersbuurt

Maandagmiddag heeft er in de Cornelis Matelieffstraat een schietincident plaatsgevonden. Hierbij is één gewonde gevallen.

Rond 13:45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een schietincident in de Cornelis Matelieffstraat. Bij aankomst trof de politie een gewonde man aan op straat. In eerste instantie werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze bleek later niet meer nodig te zijn en is afgemeld.

De straat werd afgezet met politielint. Eén slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politiehelikopter heeft een tijd boven de Oostvaardersbuurt gevlogen. Er werd gezocht naar een bruine metallic Volkswagen Polo. Dit voertuig is later door de politie aangetroffen. De politie is nog wel op zoek naar een getinte verdachte van rond de 30 jaar die een Canada Goose jas aan heeft. Verdere details ontbreken nog.

De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen voor verder onderzoek naar de schietpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *