Brand in geparkeerde auto Staatsliedenwijk

Zondagmiddag is er een auto uitgebrand aan de Koninginneweg. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Rond 17:05 uur vloog er een geparkeerde auto in brand aan de Koninginneweg. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand eveneens snel geblust. Zij konden echter niet voorkomen dat de auto van binnen grotendeels uitbrandde.

Tijdens de bluswerkzaamheden werd er een jerrycan in de auto gevonden. Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting is de politie een onderzoek gestart naar de toedracht. Hiervoor is onder andere een buurtonderzoek gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.