Persberichten

Vrouw beroofd op Spoorbaanpad

MotoragentWoensdagmiddag is op het Spoorbaanpad een vrouw beroofd van haar bezittingen. De verdachten wisten te ontkomen.

Rond 16.55 uur liep het 25-jarige slachtoffer, een inwoonster van Gorinchem, over het fietspad van het Spoorbaanpad. Zij had net de Hoogezandbrug verlaten en bevond zich ter hoogte van het Leger des Heils, waar zij werd geconfronteerd met twee onbekende mannen. Zij bedreigden haar en beroofden de vrouw van haar persoonlijke bezittingen. Beide verdachten renden hierna weg, via de Hoogezandstraat, in de richting van het Ter Apelpad.

Signalement verdachten

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

– Dader 1 : donkergetinte man, smal postuur, 1.75/1.80 meter lang, tussen 16 en 20 jaar oud en gekleed in een zwarte lange jas en zwarte joggingbroek met witte streep. Op zijn hoofd droeg deze verdachte een zwarte muts. De man viel op door zijn smalle gezicht met een opvallende grote ronde neus.

– Dader 2 : donkergetinte man, forser van postuur, 1.70/1.75 meter lang, eveneens tussen 16 en 20 jaar oud. Gekleed in zwarte jas en joggingbroek. Hij droeg zwarte schoenen.

Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. In het bijzonder zoekt de politie een jong stel dat uit de richting van het station kwam. De vrouw had donkerblond krullend haar en droeg dit los. Zij had een korte lichtkleurige jas aan. De man was gekleed in een dikke lichtgrijze jas. Eén van hen droeg een lichtbeige broek. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *