Nieuws

Man aangehouden voor mishandeling conductrice

De politie heeft een man aangehouden die afgelopen zomer een conductrice mishandelde. De man herkende zichzelf op de beelden die waren uitgezonden in het programma Opsporing Verzocht. De man besloot zich te melden bij de politie.

Zondagavond 19 juni werd de conductrice tussen station Almere Muziekwijk en Almere Poort mishandeld door een reiziger zonder geldig vervoersbewijs. De man sloeg de conductrice met een tas in haar gezicht en is vervolgens bij Almere Poort de trein uit gevlucht.

Opsporing

Op het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland werden op 21 september camerabeelden getoond. De uitzending zorgde echter niet voor een aanhouding. Afgelopen dinsdag werden de beelden nogmaals uitgezonden, deze keer in het landelijke programma Opsporing Verzocht. De man was op de camerabeelden goed te zien.

De politie heeft woensdag een 39-jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Hij herkende zichzelf op de beelden en besloot zich in Amsterdam te melden bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *