Kort nieuws

Vlam in de pan in woning Doesburgkade

Maandagmiddag is er een brandje uitgebroken in een appartement aan de Doesburgkade. 

Op 2e kerstdag rukten de hulpdiensten rond 12:50 uur groots uit naar een melding van een keukenbrand in een appartement aan de Doesburgkade. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een pan op het fornuis die vlam had gevat. De brand was snel uitgegaan en de pan is door de brandweer naar buiten gebracht.

Volgens de brandweer heeft de woning alleen rookschade opgelopen. Bewoners die ten tijde van de brand aanwezig waren in de woning hebben enige rook geïnhaleerd. Zij zijn ter controle in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *