Persberichten

Aanhoudingen na opstootje Grote Markt

In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 december zijn drie mannen aangehouden na een opstootje op de Grote Markt. Eén van de mannen is gebeten door een politiehond. 

Rond 04.30 uur kwam de melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Grote Markt. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er niet werd gevochten, maar dat er meerdere woordenwisselingen waren in een groep van ongeveer 40 mensen. Eén man viel op door overal zich mee te bemoeien. Agenten vorderden de groep weg te gaan. De man die opviel, vertrok met een man of tien. Ze kwamen even later weer terug. Hierop vorderden agenten hen wederom om weg te gaan. Hieraan werd niet voldaan, waarna de man die al eerder opviel werd aangehouden. De groep bemoeide zich met de aanhouding waarbij wat duw- en trekwerk ontstond. Omdat één van hen een agent vastpakte, werd een politiehond ingezet die de verdachte beet.

Drie mannen, een 34-jarige en twee 23-jarige mannen uit Diemen, werden aangehouden. De drie zitten vast voor nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *