Nieuws

Stoffelijk overschot aangetroffen in Almere Haven

De politie heeft donderdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen in het water bij Almere Haven. Vermoedelijk gaat het om Jdesse Boerenveen die sinds 1 december vermist werd.

De politie startte begin december een Team Grootschalige Opsporing (TGO) dat onderzoek deed naar zijn verdwijning. Jdesse zou mogelijk ontvoerd zijn geweest. De politie kwam het lichaam op het spoor door recherche onderzoek. Er wordt sectie op het lichaam verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. De politie onderzoekt of sprake is van een misdrijf. De politie heeft het volledige strand aan het Gooimeer afgezet met lint.

Er zijn gedurende het onderzoek naar de vermissing van Boerenveen vier aanhoudingen verricht. Deze personen worden verdacht van wederrechtelijke vrijheidsbeneming. Een van deze vier personen is inmiddels heengezonden. Hij is nog wel verdachte in deze zaak. De recherche is volop met het onderzoek bezig. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen (0900-8844).

 

2 gedachten over “Stoffelijk overschot aangetroffen in Almere Haven

  • Er is een lichaam gevonden volgens andere media .men denkt de zaandamer die vermist werd

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *