Kort nieuws

Automobilist rijdt door na aanrijding Eilandenbuurt

In de Eilandenbuurt is woensdagmiddag een automobilist doorgereden na een aanrijding. De politie zoekt nog naar de bestuurder.

Rond 13:25 uur kwamen in de Eilandenbuurt een auto en een brommer met elkaar in botsing op de kruising van de Tahitistraat met het Gerrit Schultepad. De brommerrijder is ter controle nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden en heeft zich niet gemeld bij de politie. De politie doet onderzoek of de bestuurder bewust is doorgereden of dat hij mogelijk niets van het ongeval heeft gemerkt. De betreffende auto is mogelijk een grijze Toyota Yaris met schade aan de rechter voorkant.

Heeft u informatie over dit ongeval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *