Persberichten

Politie op zoek naar eigenaren fietsen

De recherche van Almere Buiten is op zoek naar de eigenaren van onderstaande fietsen. Twee weken geleden zagen medewerkers van cameratoezicht hoe een man op het Keerkringplein in Almere-Buiten deze twee fietsen aan het stelen was. Agenten hielden vervolgens de verdachte, een notoire fietsendief, op heterdaad aan. In de politiesystemen konden de aangetroffen rijwielen niet met aangiftes gematched worden en daarom hoopt de recherche op deze manier de eigenaren te achterhalen.

Bureau Flevoland
De twee fietsen worden vanavond ook in het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland getoond. Dit programma is te zien op Omroep Flevoland en begint om 17.45 uur (daarna elk uur herhaling).

Foto’s: Politie Flevoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *