Nieuws

HV-Almere jaaroverzicht 2016

Het aftellen is begonnen. Het jaar 2017 staat voor de deur en daarom blikken wij als HV-Almere terug op het jaar 2016.

Met dit jaaroverzicht kijken we terug op een bewogen jaar met veel branden, ongevallen en andere incidenten. Zo werden de bussen van Almere enige tijd geteisterd door stenengooiers en was de jeugd in de ban van de Horror Clown. Het was ook een jaar waarin de hulpdiensten veelvuldig, al dan niet via de sociale media, de burger inzicht gaven in het werk dat zij doen. Ook stond 2016 in het teken van de opkomst van de buurtappgroepen, die inmiddels in een groot aantal wijken in gebruik zijn.

Op organisatorisch niveau is ons team dit jaar uitgebreid naar 10 vrijwilligers, die in totaal 676 artikelen hebben geproduceerd. Dit werd mede mogelijk gemaakt door goede samenwerking met brandweer, GGD, politie en andere hulpverlenende instanties. Met bijna 11.000 volgers op Facebook en bijna 7.000 volgers op Twitter is ons bereik ook weer flink uitgebreid. Ook is onze website dit jaar 38% vaker bezocht dan in 2015. Het doel voor volgend jaar is om u nog sneller van het nieuws te voorzien, zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden.

De top 3 van meest bekeken items dit jaar zijn:

Het meest werd er gereageerd op het item over het luchtalarm, dat in oktober voor de tweede maal dit jaar niet afging. Mede door de vele reacties ging de GGD op onderzoek uit naar de oorzaak.

Middels onderstaand video-overzicht laten we de meest opvallende incidenten van 2016 nog eens passeren.

Team HV-Almere wenst u allen een gelukkig en gezond 2017 toe en hoopt u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op onze website en social media kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *