Kort nieuws

Hulpdiensten rukken uit voor mistgenerator

Vrijdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een gebouwbrand aan de Transistorstraat. Meerdere hulpdiensten spoedden zich naar het gebouw.

Drie brandweerwagens en eenzelfde hoeveelheid politie-eenheden reden met spoed richting het pand. Ter plaatse had men al vrij snel het vermoeden dat het om een mistgenerator ging. Het hele pand stond vol met een dikke witte mist. De brandweer had alles klaarstaan om de deur open te breken, maar omdat het vrijwel zeker niet om brand ging heeft men gewacht op de beveiliging.

Nadat de beveiliger de deur had geopend werd vastgesteld dat het inderdaad om de mistgenerator ging. Hierop gingen de hulpdiensten retour. De beveiliger heeft het pand veilig gesteld. De mistgenerator werd geactiveerd door een inbraakalarm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *