Persberichten

Jongen wordt mishandeld door bekenden

politiebureauWoensdagmiddag rond 13.30 uur kwam een melding bij de politie binnen dat een jongen op de Deventerpad zou zijn geslagen en geschopt door een aantal jongens. Ter plaatse bleek een 17-jarige jongen uit Almere met een paar vrienden op straat te hebben gelopen. Een aantal andere jongens, die het slachtoffer kende, kwamen op hem afgerend en duwde de Almeerder tegen de grond. Hierna werd de Almeerder geslagen en geschopt. De verdachten renden weg nadat getuigen er wat van gezegd hadden. De Almeerder werd door ambulancepersoneel behandeld voor verwondingen in zijn gezicht.

De twee verdachten, 16 en 17 jaar uit Almere, kwamen zichzelf in de middag melden op het politiebureau waar ze aangehouden werden. Ze zitten vast.

Een gedachte over “Jongen wordt mishandeld door bekenden

  • Daar er geen aangifte blijkbaar gedaan wordt zal het voor die laffe aanvallers wel met een sizzer aflopen. Ik vraag mij af hoe hun ouders op dit soort berichten reageerd. Laat het hun zoon zijn. Weer een jongen die constant over zijn schouder zal blijven kijken voor waarschijnlijk een lange tijd. Het lijkt wel een zieke mode trend te worden. Wat mij wel een goed gevoel geeft is dat omstanders blijkbaar wel een sociaal idee hebben en zien dat dat niet kan en mag gebeuren. Bravo en bedankt. Het had veel erger uit kunnen pakken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *