Persberichten

Aanhoudingen na straatroof

Foto: Politie Almere Buiten Hout

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee personen aangehouden voor een straatroof in Almere Buiten. De twee zitten vast en worden verhoord. 

Rond 22.50 uur meldde een 23-jarige Almeerder dat hij zojuist beroofd was op de Eerste Pirellibrug. Even daarvoor fietste hij daar toen twee tegemoet lopende personen hem van zijn fiets trokken. Hij werd vastgehouden, maar kon loskomen en wegrennen. Ondertussen belde hij de politie. De twee verdachten zouden er op zijn fiets vandoor zijn gegaan. Toegesnelde agenten zochten in de omgeving en troffen op het Pirellipad twee jongemannen die aan het signalement voldeden.

De twee, 21 en 22 jaar uit Almere, werden aangehouden.  De fiets werd niet teruggevonden. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *