Persberichten

Vuurwapen gevonden na doorzoeken auto

politieEen agressieve horecaklant is in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 april aangehouden na bedreiging van portiers van de Grote Markt. Bij het onderzoek dat volgde werd een wapen in de auto van de verdachte aangetroffen.

Portieren en gastheren van een enkele horecazaken op de Grote Markt, alarmeerden de politie, nadat een geweigerde klant hen had bedreigd. Agenten troffen de agressieve Almeerder aan toen hij op de grond in bedwang werd gehouden. De 25-jarige verdachte is aangehouden. Bij het onderzoek dat volgde troffen agenten in een geparkeerde auto elders in het centrum, een op een vuurwapengelijkend wapen aan. Het wapen is in beslag genomen. Tegen de verdachte is aangifte gedaan. De recherche van Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *