Persberichten

Jongen aangehouden na opgeven valse naam

43-GPZ-1Een 18-jarige Almeerder probeerde donderdagavond 25 april agenten te slim af te zijn door bij een controle een valse naam te geven. Hij werd aangehouden en bleek nog 158 dagen jeugddetentie te moeten uitzitten.

Agenten controleerden een groep jongelui op de Vanillestraat omdat er diverse overlastmeldingen waren binnengekomen. Een van de jongens die werd staande gehouden gaf een naam op die al snel niet bleek te kloppen. Omdat de verdachte geen identiteitsbewijs bij zich had werden de diverse politiesystemen geraadpleegd. Al snel bleek dat de opgegeven naam onjuist was. Hij werd aangehouden en beboet voor het opgeven van een valse naam. Hij werd gezocht voor het nog uitzitten van 158 dagen jeugddetentie. De veroordeelde Almeerder is overgedragen aan justitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *